10 корисних подарунків для школяра

Свідомі люди прагнуть робити своїм дітям корисні подарунки. На щастя, цілком можливо поєднувати приємне з корисним. До вашої уваги 10 раціональних подарунків, які будуть до вподоби школяру.

1. Ноутбук або планшет

Дуже доречний подарунок як для малого, так і для дорослого. Наразі, коли велика кількість занять проводиться в дистанційній формі, гаджети стали необхідністю для учня. Якість сприйняття інформації, коли слухаєш вчителя через потужні колонки й дивишся на досить великий екран, буде ліпшою, ніж якщо використовувати смартфон.

2. Велосипед

Фізична активність необхідна для гармонійного розвитку дитини. Але якщо взяти середньостатистичного школяра, то складно уявити, що він буде свідомо виконувати фізичні вправи вдома або бігати на стадіоні чи на вулиці щодня.

Але, на щастя, більшість дітлахів охоче ганяють на велосипедах. Крутити педалі корисно, під час їзди залучаються різні групи мʼязів. Це гарний подарунок на значне свято, адже ціна велосипеда досить суттєва.

3. Рюкзак

Такий подарунок є практичним, але діти обожнюють подібні обновки. Перекладати речі зі зношеного рюкзака в новий, знаходити для кожної дрібнички особливе місце — справжнє задоволення.

4. Кросівки

Ще один практичний варіант, який не може не сподобатися. Хлопці та дівчата носять кросівки з великим задоволенням. Це зручно й модно.

5. Конструктор LEGO

Виробник конструкторів ЛЕГО враховує як модні тенденції, так й інтереси дітей різного віку. У продажу можна знайти набори на будь-який смак.

6. Дитяча енциклопедія

Це ідеальний подарунок для допитливих дітей, особливо тих, хто любить читати. Сучасні дитячі енциклопедії написані простою, зрозумілою мовою. Їхній стиль подобається школярам, бо в ньому немає суворості й сухості навчального посібника.

7. День в аквапарку

Похід в аквапарк може стати одним із найяскравіших вражень для дитини шкільного віку. Тут є чим розважитися. Горки, басейни, спілкування з однолітками подарують задоволення школяру будь-якого віку.

8. Набір настільних ігор

Сучасні настільні ігри дуже різноманітні. Якщо раніше діти грали в лото, шашки й монополію, зараз ігор стало надто багато, щоб їх перераховувати. Якщо у вас вдома часто збирається компанія, набір настолок буде дуже доречний.

9. 3D-пазл

3D-пазли — досить нова забавка. Вибирайте модель, яка може бути цікавою для вашої дитини. Пазли тренують уважність, терпіння, просторове мислення, логіку, не кажучи вже про дрібну моторику.

10. Скарбничка

Подаруйте дитині стильну скарбничку з можливістю відкривання. Стимулюйте таким чином вміння відкладати гроші на забаганки. Власна схованка для зберігання заощаджень — перший крок до фінансової грамотності.