Що таке бездепозитні бонуси та які вони бувають

Система бонусів – ефективний інструмент гральних закладів, у яких можуть реєструватися та грати користувачі з України. Усі бонусні заохочення умовно поділяються на два види: депозитні та бездепозитні.

Перші, як відомо з назви, видають як заохочення за поповнення рахунку власними засобами. Другі — за інші дії, що не вимагають фінансових вкладень з боку гравців.

Проте важливо детально розібратися, якими бувають «бездепи», за яких умов надаються і як відіграються. Це допомагає зрозуміти, чи вигідно гравцеві їх отримання чи ні.

Бонуси для українців

Окремих ігрових автоматів в Україні за гру яких нараховуються якісь бонуси не існує. Найчастіше заклад дає за якісь дії на сайті чи у грі – реєстрацію, активну гру, як кешбек, подарунок на День народження або перемогу у турнірі.

Розшукувати заклади, доступні українським гравцям, із бездепозитними бонусами «вручну» непросто. Для цього потрібно самостійно відкривати офіційний сайт кожного закладу та уважно переглядати розділ з актуальними акціями та спеціальними пропозиціями.

Набагато простіше приходити на тематичні ресурси, як, наприклад https://bezdepozitu.com.ua/. На сайтах відразу надається інформація про те, як отримати подарунок, які умови по ньому діють, у якому вигляді надається сам бездеп.

Правила та умови бездепозитного бонусу для гравців з України

Описати правила та умови бездепозитного бонусу для гравців з України загалом непросто – кожен заклад диктує свої умови. Наприклад, у деяких заборонено повторну реєстрацію. Якщо ви вже отримали бонуси в цьому закладі, не можна вийти з одного облікового запису та пройти реєстрацію повторно за допомогою іншого номера телефону та адреси електронної пошти. Така поведінка розцінюється як зловживання бонусною політикою та закінчиться блокуванням усіх акаунтів та рахунків гравця.

Правила також можуть передбачати інші обмеження:

  • заборона на зазначення недостовірних особистих даних;
  • відмова від верифікації;
  • заборона використання різних VPN.

Останнє обмеження зустрічається рідко, оскільки величезна кількість ігор та закладів, які готові запрошувати в гру українців, зареєстровані за кордоном. Українські провайдери можуть заблокувати їх сайти. Тоді VPN – найзручніший спосіб підключення для гравця.

У правилах також прописано, що потрібно зробити потенційному клієнту, щоб бонус був нарахований. А ось умови його подальшого використання можуть бути різними.