Кухонний робітник

Описание

Заробітна плата (усього): 6700 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Допоміжні роботи з приготування страв та кулінарних виробів.Чистка та миття овочів, фруктів. Проводить первинну кулінарну обробку сировини. Порціонує, комплектує, роздає страви. Знати вимоги до якості, терміни та умови зберігання страв, санітарні правила.
тел.фахівців Болградської філії ООЦЗ 04846 40493
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
5-денний робочий тиждень
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Акуратність,комунікабельність

Посмотреть контакты →