Одеські педагоги – переможці міжнародної виставки з інноваційних технологій

>

23-25 жовтня 2024 року відбулася XVI Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» у режимі онлайн.

Свої досягнення на виставці представили 276 учасників – заклади освіти із різних регіонів України, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.

Для учасників виставки провели конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» й конкурс із 15 тематичних номінацій.

Усього на конкурси було подано 272 роботи. Експертну оцінку їхньої якості проводили фахівці наукових установ — Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Одесу представили й нагороджені золотими, срібними і бронзовими медалями, а також сертифікатами авторів конкурсних робіт Одеські ліцеї № 6 і № 9, Одеський юридичний ліцей та Одеський заклад дошкільної освіти «Ясла-садок» № 300 комбінованого типу.

Довідка

Упродовж квітня – травня 2024 року пройшов міський конкурс  «Освітня перлина Одеси»  для педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. У конкурсі взяли участь автори та авторські колективи закладів освіти міста. На розгляд журі було представлено 154 роботи з 8 тематичних номінацій та одна робота колективу учнів Одеського ліцею № 117. Переможці, які отримали дипломи Департаменту освіти та науки Одеської міської ради, виявили бажання позмагатися й на міжнародній арені, де продемонстрували свою педагогічну майстерність та здобули перемогу в XVI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті».

 

Источник