Ізмаїл отримав позашляховик для первинної медико-санітарної допомоги

Міністерство охорони здоров’я України, спільно з World Bank Ukraine, закупило 7 авто в рамках проєкту «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine). Один з автомобілів переданий в Ізмаїл.

Медики Одещини отримали 7 позашляховиків для первинної медичної допомоги. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Міністерство охорони здоров’я України, спільно з World Bank Ukraine, закупило ці авто в рамках проєкту «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine). Пріоритетом є забезпечення доступу до медичної допомоги незалежно від місця проживання.

Новий транспорт отримали: КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мологівської сільської ради; КНП Усатівської сільської ради «Усатівський центр ПМСД»; КНП «Визирський центр ПМСД» Визирської сільської ради; КНП «Ізмаїльський міський центр ПМСД»; КНП «Центр ПМСД» Затишанської селищної ради; КНП «Ананьївський центр ПМСД» Ананьївської міської ради; КНП «Тузлівський центр ПМСД» Тузлівської сільської ради.

— Позашляховики дозволять лікарям безперешкодно діставатися до найвіддаленіших куточків області для паліативної допомоги, патронажних оглядів, мобільних пунктів вакцинації тощо, — зазначив Олег Кіпер. — Дякуємо МОЗ та Світовому банку за допомогу, яка рятуватиме життя на Одещині!

Ізмаїл отримав позашляховик для первинної медико-санітарної допомоги

Источник