Чи потрібний апостиль для Нідерландів?

Сучасний світ максимально глобалізований. Це стало можливим завдяки підписанню багатьох міжнародних договорів, які спрощують життя мігрантам та мандрівникам. Якщо ви хочете покращити своє життя за допомогою переїзду на постійне місце проживання в більш розвинену країну, або ж вирішили здобути вищу освіту за кордоном, вам знадобиться перевести ряд офіційних паперів, а також їх легалізацію.

Проставлення штампу апостиль – один із типів завірення та легалізації документації, яка буде дійсна за кордоном. Він виник у 1969 році на Гаазькій Конференції, і є розумною альтернативою консульській легалізації, оформлення якої забирає багато сил та часу. Ще одна перевага апостилю полягає в тому, що він дозволяє використовувати документи в межах великої кількості держав, а не лише на території однієї країни.

Чи актуальний такий тип засвідчення в Нідерландах? Так звичайно! Щоб дізнатися більше інформації про це, перейдіть за посиланням: https://perevod.agency/blog/nuzhen-li-apostil-dlya-niderlandov/, та детальніше вивчайте питання!

Апостиль для Нідерландів: особливості та тонкощі

Якщо українець виїжджає за межі батьківщини через вступ на навчання, влаштування на роботу, переїзд на постійне місце проживання, йому знадобиться зібрати всю документацію, яку озвучить консульство держави, після чого легалізувати її актуальним способом.

В Україні, залежно від мети виїзду і типу офіційних паперів, штамп, що розглядається, проставляють:

  • Міністерство закордонних справ (особисті документи).
  • Міністерство освіти та науки. Йдеться про освітню документацію.
  • Міністерство юстицій. Займаються паперами, виданими судами та іншими органами юстицій.
  • Пам’ятайте, що замовити апостиль для Нідерландів та інших країн – півсправи. Щоб його було прийнято профільним міністерством, не повинно бути:
  • Написи олівцем.
  • Закреслень, виправлень, дописок.
  • Пошкоджень різного плану.

Також варто чітко усвідомлювати, що на всіх паперах мають бути проставлені підписи посадової особи, а також гербовий друк. А яка вартість послуги буде, якщо звернутися до фахівців, доручивши їм вирішення питання? Все залежить від низки аспектів. Саме тому вартість прораховується індивідуально.

Висновок. В принципі, якщо у вас немає часу займатися бюрократичною тяганиною перед переїздом до Нідерландів, пропонуємо скористатися послугами бюро «Атлант». Але перш ніж це зробити, заходьте на сайт: https://perevod.agency/perevod-dokumentov/, вивчайте всю інформацію. Після чого вже зв’язуйтесь зручним способом з нашим менеджером та уточнюйте деталі замовлення. Досвідчені лінгвісти та уповноважені співробітники максимально швидко виконають поставлені завдання. Тож ви без сумніву будете задоволені.