Золоті чоловічі ланцюжки – безліч варіацій й різних дизайнах

Прикраси для чоловіків відрізняються великим різноманіттям. Безперечно, такої кількості варіацій, як присутні у жіночих серіях, немає. Але і не потрібно. Бо чоловіки не підбирають прикраси під сукню чи під настрій. Як правило, сильна половина людства обирає одну-дві прикраси, які стануть універсальним доповнення образів у різних стилях. Крім того чоловіки віддають перевагу прикрасам, які актуальні завжди і всюди.

Золотая цепочка

І якраз до таких супер універсальних коштовностей відносять золоті чоловічі ланцюжки. Інтернет магазин Злато пропонує ознайомитися з колекціями, де представлені чоловічі ланцюжки з золота і ви точно будете вражені кількістю варіантів. До речі, якщо ви купуєте прикрасу для себе – це одне, а якщо на презент – це інше. В першому випадку ви точно підберете те що вам до смаку. В другому – можливі складнощі з вибором. Та допоможуть розібратися з різним моделями консультанти, Крім того експерти радять враховувати при виборі презенту не власні смакові уподобання, а людини, якій призначений ланцюжок з золота.

Чоловічі моделі ланцюжків – які існують варіанти?

Для виготовлення чоловічих ланцюжків майстри використовують золото високої проби. Але при цьому не відмовляються від експериментів зі сплавами та декоративним оформленням. Тому в каталозі ви відкриєте для себе кілька варіацій в залежності від використаного сплаву. Відрізняються моделі в такому випадку за кольором і це може бути ланцюжок в золоті:

  • Білому;
  • Жовтому;
  • Червоному.

Також актуальний мікс сплавів.

Чоловічий ланцюжок із жовтого або білого золота — це витончена та стримана прикраса, яку цінують за свою елегантність:

  • Жовте золото, класика, надійний вибір при виборі ланцюжка для чоловіків;
  • Біле золото, яке легко носити, цінується за його елегантність і міцність

Однак, жовте золото зазвичай підкреслює темну шкіру та темне волосся. З іншого боку, біле золото ідеально підходить для світлого кольору обличчя та волосся. Що стосується рудих, жовте і біле золото підкреслюють їх. Хоча, мужчини на такі тонкощі не дуже звертають увагу.

Перевага золотого ланцюжка для чоловіків полягає в тому, що його можна поєднувати з кулоном або підвіскою чи навпаки носити соло. Для цього експерти радять вибирати різні моделі, звертаючи увагу на їх довжину. Для носіння соло ідеально підійдуть короткі ланцюжки. Якщо плануєте носити ланцюжок з підвіскою – краще обрати екземпляр «подовжений».

Існує багато видів плетіння і саме ця характеристика визначає і зовнішній вигляд прикраси, і її вартість.

Відрізняються чоловічі техніки плетіння від жіночих міцністю, масивністю і навіть брутальністю. Хоча, все залежить від обраної моделі. Майстри не обмежують покупців у виборі і пропонують навіть у чоловічих серіях ланцюжки виконані в унікальних техніках плетіння, які створюють ефект легкості, вишуканості і елегантності.

Мужская золотая цепочка

Підібрати прикрасу можна за допомогою фото та описів, які розміщені в каталозі Zlato. Вас здивує не тільки широта асортименту, але і широта цінового діапазону. А це значить, що придбати золотий ланцюжок чоловічий вийде незалежно від бюджету. Не дивно, що ці прикраси завжди актуальна і ніколи не виходять з моди.