Італійські страви, і насамперед піца, користуються величезною популярністю у всьому світі. Сьогодні піца є невід’ємним атрибутом швидкого перекусу, окрасою сімейної вечері чи доречним доповненням на посиденьках дружньої компанії, що зібралася на міні-пікнік. Асортимент страв, представлений на сайті піцерії «MonoPizza» https://odesa.monopizza.com.ua/ є доволі великим, тому кожен відвідувач сайту знайде тут для себе піцу за смаком та за певним складом інгредієнтів. Особливою популярністю у відвідувачів користуються нові позиції у меню закладу, включно з вишуканою піцою Прошутто страчелла, неперевершеною за смаком комбо Girls Power та тортильєю у вигляді плаского тонкого коржику з пшеничного чи кукурудзяного борошна з неймовірно смачною та поживною начинкою.
Деякі особливості тортильї від піцерії «МоноПіца»
Тортилья належить до традиційного продукту, що використовується в кухні Мексики та інших країн Центральної Америки. Завдяки пшеничному або кукурудзяному борошну з додаванням солі, води, рослинної олії та в окремих випадках крохмалю випечена тортілья відрізняється пластиною структурою та може мати різний розмір. Через простий склад інгредієнтів калорійність вказаного харчового продукту є невисокою: в 100 грамах тортільї міститься 5-7 грамів білків, 1-2 грами жирів та 20-25 грамів вуглеводнів.
В мексиканській кухні тортілью використовують для приготування різноманітних страв включно з тако, фахітою, енчіладою, кесадідільєю, крім того, вказані коржики споживають як окрему страву, присмачену соусами чи оригінальними заправками. На сайті піцерії «MonoPizza» monopizza.com.ua можна замовити тортільї у формі легких закусок, які включають декілька інгредієнтів, включно з:
- курячою грудинкою, хрустким салатом «айсберг» та вершковим сиром, які доповнюють свіжі томати та гарбузове насіння. Неперевершений смак тортільї з куркою сформовано завдяки використанню медово-гірчичного соусу;
- хрустким беконом, картопляними дипами, маринованими огірками та вершковим сиром. Для заправки тортільї з беконом використано діжонську гірчицю та соус BBQ;
- шинкою, яку за бажанням можна замінити на ковбасу салямі, салатом «рукола» та кількома видами сиру (моцарели, пармезана тощо), які формують максимально насичений смак піци.
Які види піци представлені в меню піцерії
Окрім піци з тортільї та смачної начинки, в мережі ресторанів та піцерій «MonoPizza» можна замовити м’ясні різновиди вказаного італійського блюда, начинка яких складається з мисливських ковбасок та кукурудзи (піца «Мексиканська»), або включає м’ясо телятини, індички чи копченої курки, яке має більш витончений смак.
Незмінною популярністю користуються сирні варіанти піци, де начинка складається з рясного шару сиру – дор блю, пармезану, чеддера та/або моцарелли (піца «4 Сири», «Карбонара», «5 сирів») та комбіновані піци, де поєднується одразу декілька смаків (до переліку варіативних комбо в меню ресторану належить «М’ясне» та «2 в 1»).
Прокомментируйте