Описание
Заробітна плата (усього): 15800 грн
У тому числі основна: 13000 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Перевіряє якість товару за органолептичними властивостями і термінів придатності. Здійснює первинну обробку сировини. Контролює температурний режим зберігання сировини. Відповідає за дотримання рецептури і технології виготовлення страв. Виготовляє напівфабрикати згідно з технічними умовами. Стікерує продукцію, зважує. Готує м'ясну продукцію.
Контактний телефон фахівців Суворовського управління Одеської філії ООЦЗ: (063)5628001
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
Робота змінами
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; професійний розвиток
Професійні компетенції (знання, навички):
Працює за змінним завданням. Дотримується санітарно-гігієнічних норм за стандартами ХАССП.- Бере участь у викладенніготовихнапівфабрикатів, дотримуєтьсяосновні правила інорми товарного сусідства.
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Відповідальність, працьовитість. Уміння самостійно та швидко виконувати завдання.
Прокомментируйте