Сировар-майстер

Описание

Заробітна плата (усього): 7000 грн
У тому числі основна: 7000 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Організація і контроль робочого процесу в цеху виробництва сиру ;
•Розрахунок необхідної кількості суміші та інгредієнтів для кожного виду сиру та сирного продукту;
•Моніторинг всіх технологічних показників які впливають на процес сироваріння, своєчасні коригувальні дії для отримання бажаних результатів ;
•Допомога головному технологу у вдосконаленні робочого процесу та експериментальних варках сирів;
•Контроль персоналу на ділянці виробництва сиру, його своєчасного виконання необхідних процесів;
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
Ненормований робочий час
Умови організації праці:
Гнучкий режим робочого часу
Соціальні переваги:
можливість проходження навчання на робочому місці
Професійні компетенції (знання, навички):
Володіння знаннями фізико-хімічних властивостей молока і сиру; видів сирів;
вимогів до якості сировини і готової продукції;
норм витрат сировини і матеріалів; методами контролю за процесом виготовлення сирів.
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Добросовісність, охайність, акуратність, оперативність, уважність, відповідальність

Посмотреть контакты →