Описание
Заробітна плата (усього): 11000 грн
У тому числі основна: 10000 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Продавець продовольчих товарів відділу кулінарії. Готує товари до продажу. Своєчасно поповнює робочий запас кулінарних виробів та страв. Забезпечує належне зберігання: стежить за термінами реалізації кулінарних виробів. Обслуговує клієнтів. Готує товари та витратно-пакувальні матеріали до інвентаризації.
Робота змінами.
Фахівець Суворовського управління Одеської філії ООЦЗ тел. (063)5628001
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
Робота змінами
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
Професійні компетенції (знання, навички):
Виконує вимоги, функції та повноваження в системі управління безпечністю харчових продуктів в межах своїх обов’язків. Дотримування норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Відповідальність, охайність, комунікативність та емоційна врівноваженість.
Прокомментируйте