Пекар

Описание

Заробітна плата (усього): 6700 грн
У тому числі основна: 6700 грн
Опис
Основні функціональні обов'язки:
Веде процес випікання хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів. Укладає тістові заготовки на листи, в касети, форми. Контролює температурний режим і вологість в пекарській камері за контрольно-вимірювальними приладами, додержує температуру фритюру.. Визначає закінчення процесу випікання, смаження виробів.
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
5-денний робочий тиждень
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Відповідальність.

Посмотреть контакты →