Кухар

Описание

Заробітна плата (усього): 6700 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Готує страви та кулінарні вироби, які потребують нескладної кулінарної обробки: варить, смажить, запікає та випікає вироби.Формує та панірує напівфабрикати. Здійснює допоміжні роботи з виготовляння страв та кулінарних виробів. Контактний телефон фахівця Кодимського відділу Подільської філії тел.:(04867)2-69-32
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
5-денний робочий тиждень
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
можливість проходження навчання на робочому місці
Професійні компетенції (знання, навички):
Уміння готувати страви згідно з технологією
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Уважний, відповідальний, працьовитий

Посмотреть контакты →