Олександр Сирський відвідав підрозділи на Запоріжжі та повідомив про ситуацію на фронті

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський відвідав військові частини і підрозділи, які беруть участь в оборонній операції у Запорізькій області.

Про це йдеться у повідомленні Головнокомандувача ЗСУ на сторінці у Facebook.

«На цій частині фронту тривають бойові дії різної інтенсивності. Ворог застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів», — йдеться у повідомленні.

Олександр Сирський додав, що у таких умовах головне завдання — посилити оборону військ на найскладніших ділянках фронту та забезпечити максимальну стійкість лінії оборони.

«З метою вжиття необхідних  заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні», — зазначив він.

Головнокомандувач ЗСУ зустрівся з командирами бригад і разом вони детально проаналізували обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, БПЛА та засобами РЕБ.

Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період.

«Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним. Дякую нашим воїнам за героїзм, стійкість та хоробрість. Важливо — знищувати окупанта максимально. Слава Україні!», — сказав Олександр Сирський.

Як повідомляла АрміяInform, сьогодні на Оріхівському напрямку ворог застосовує бомбардувальну авіацію, бив по району Малої Токмачки, скинувши при цьому 16 авіабомб.

Джерело