ДТП у Подільському районі: травмувався юнак

>

Автопригода сталася 9 жовтня близько 15-ї години на автошляху сполученням  Кропивницький – Платонове неподалік села Новоселівка Ананьївської територіальної громади.

Поліцейські попередньо встановили, що 23-річний керманич автівки «ГАЗ» під час руху не впорався  з керуванням і допустив виїзд за межі проїзної частини та перекидання транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди був травмований 18-річний пасажир водія. Його з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Водія перевірили на стан сп’яніння – він був у тверезому стані.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідчі встановлюють повні обставини події. Призначені судові експертизи, транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Поліцейські закликають водіїв бути уважними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати різких маневрів під час руху, аби убезпечити себе та оточення від небезпек.

Подільське районне управління поліції Одещини

Источник