Еротичний масаж у салоні «Erotic Time» у Києві: неймовірне задоволення за прийнятною ціною

Прийнято вважати, що еротичний масаж послуга лише багатих людей. Салон еротичного масажу «Erotic Time» цей міф спростовує. Не можна сказати, що ціни зовсім низькі, проте дозволити собі хоча б раз на тиждень може практично кожен.

Що отримує клієнт, на які програми та за якою вартістю може розраховувати

«Експрес Relax». Коштує лише 1000 грн. Триває 30 хвилин. Все в цій програмі спрямовано максимально швидке розслаблення клієнта. Гола масажистка ніжно стосується його своїм тілом, пестить і дозволяє торкатися себе. Незабутня насолода.

«Подвійний Relax». Коштує дорожче, 2300 грн., але триває цілих 90 хвилин. Масажистка використовує відразу кілька видів масажу, у тому числі класичний. На клієнта чекають два сеанси розслаблення. Споглядання красивого тіла масажистки, можливість торкатися його дарують гостю неймовірні емоції та враження.

«Тріо Erotic Time». Коштує 4600 грн. Триває 60 хвилин. Масаж одразу з двома красунями. Якщо дуже сподобалося (масажистки зроблять для цього все можливе), програму можна продовжити або урізноманітнити іншими видами масажу. В останніх випадках вартість, звичайно, підвищиться, але буде все одно не накладно.

«Vip №1». Коштує 6300 грн. Сума здається великою лише тим, хто ще не спробував. Програма триває 60 хвилин. Частина сеансу проходить під струменями душу. Клієнтом займаються одночасно дві дівчини. Крім масажних процедур вони виконують гранично відвертий еротичний танець. Щоб повністю розслабити та збудити гостя використовуються масажні свічки, ароматичні олії, шампанське та віскі.

Також прейскурант салону включає: програму «Еротік STANDART» вартістю 1500 грн. та тривалістю 60 хвилин, Лінгам масаж вартістю 2000/2500 грн., тривалістю 40/75 хвилин, програму «Година натхнення» вартістю 4000 грн., тривалістю 60 хвилин та ін. З повним списком можна ознайомитись на відповідних сторінках офіційного сайту закладу.

Окремо хочеться сказати про «Erotic Шоу». Вартість 2600/3100/3900 грн. Тривалість 30/60/90 хв. Масажистка спочатку роздягається перед клієнтом, пестить себе, а коли повністю оголиться, починає виконувати гранично відвертий еротичний танець. Крім Піп-шоу, до програми входять дотики до клієнта, класичний та еротичний масаж.

Переваги салону «Еротік Тайм», чому, перебуваючи в місті Київ, варто відвідати саме його

Серед плюсів закладу клієнти особливо вирізняють:

  • Краса співробітниць. Погляньте на офіційному сайті салону на їхнє фото. Навіть побіжний перегляд дозволяє зрозуміти – кожен легко знайде саме ту дівчину, зовнішність якої відповідає саме його ідеалу. Подано всі основні типажі;
  • Найвищий рівень конфіденційності клієнта. Вхід до закладу з непомітного боку. Вивіски та інші помітні, що говорять про специфіку послуг, знаки повністю відсутні. Вікна зашторені так, що неможливо зрозуміти, включене світло у приміщенні чи ні. Про те, щоб побачити, чого робиться всередині і не може бути мови;
  • Добре продуманий інтер’єр. Він створювався за безпосередньої участі професійних дизайнерів. Опинившись у масажній кімнаті, клієнт одразу потрапляє в атмосферу приватності та краси, легко забуває про свої проблеми, заспокоюється, розслаблюється;
  • Цілодобовий графік роботи. Жодних вихідних та святкових днів. Дівчата готові до послуг у будь-який день та у будь-який час доби.

Головне, заздалегідь записатися телефоном. На кількість дівчат-масажисток та зміст програм масажу час відвідування закладу не має жодного впливу.

Чим деякі з гостей салону іноді бувають незадоволені та не задоволені

Найчастіше клієнтів не влаштовує:

  • Робота закладу тільки у Києві. В інших містах та регіонах України скористатися послугами дівчат на дому або в самому салоні неможливо;
  • Обмеження щодо спиртного. Поєднання еротичного задоволення та задоволення від вживання спиртних напоїв можливе лише у певних межах. Вийти за них клієнту ні за що не дозволять;
  • Перестала діяти послуга боді масаж на виїзд. У закладі вказують, що це міра тимчасова, але за фактом незручність є.
  • Суворе ставлення до порушення правил салону. Будь-який істотний вихід за межі дозволеного відразу ж припиняється. Про послаблення з цього питання навіть для постійних відвідувачів і мови не може бути.

Як бачите, еротичний масаж для чоловіків у ціновому відношенні доступний практично всім. Різновидів має безліч. Головне подолати свої внутрішні бар’єри, взяти слухавку і записатися.