На Буковині жінка під час сварки з коханим останнім аргументом обрала удар ножем | Кримінал

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований  36-річний житель села Росошани.

Правоохоронці встановили і затримали жінку, причетну до скоєння цього правопорушення. За фактом нанесення буковинцю тяжких тілесних ушкоджень слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин на місце інциденту негайно виїхала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці попередньо встановили, що того вечора під час спільного розпивання алкогольних напоїв між жителем села Росошани та його 40-річною співмешканкою виникла суперечка. Внаслідок конфлікту жінка схопила кухонний ніж та завдала чоловіку удар в живіт.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги, де діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини. 

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів вилучили та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Поліцейські затримали зловмисницю та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник