Прогноз погоди в Одесі та області на 2 тижні

В Одесі та населених пунктах, розташованих в Одеській області з 14 по 28 серпня, погода буде сонячною, дощу або будь-яких інших опадів не очікується. Синоптики прогнозують ясну погоду, але не виключають появу невеликої хмарності на небі 20-21 числа.

Прогноз на тиждень з 14 до 20 серпня

Як прогнозує Мета Погода, другий тиждень серпня для жителів Одеси та області буде досить спекотним. Середня денна температура в цей період становитиме 31-32 ℃, проте можливо, що повітря прогріється ще на 1-2 ℃ більше. У денні години синоптики рекомендують не перебувати тривалий час під прямими сонячними променями. Ночами будуть відносно прохолодними 19-20 ℃.

Ймовірність опадів у цей період становитиме 2-5%.  Вологість повітря сягне 55-65%. Сильних поривів вітру не передбачається. Середня швидкість вітру протягом тижня 3,5-4 м/с. Протягом усіх семи днів атмосферний тиск не перевищить норми, його значення збережеться в межах 755-759 мм.рт.ст.

Прогноз на тиждень з 21 по 28 серпня

Третій тиждень серпня порадує жителів регіону літньою сонячною погодою, яка збережеться в Одесі та області протягом усіх семи днів. Опадів, навіть незначних, не очікується. Денні значення температури сягнуть 31-32 ℃. Ночами термометр показуватиме 20-22 ℃. Значного зниження температури в нічні години в цей період не передбачається. Що стосується швидкості вітру, то вона не збільшуватиметься вище 3,3-3,8 м/с.  При цьому ймовірність випадання опадів становитиме лише 2%. Стрибків атмосферного тиску на тижні не передбачається. Він збережеться на рівні 759-760 мм.рт.ст.