Огляд басейнів Одеси від одеського сайту «MyOd.info»

В Одесі добре розвинені спортивні зали та фітнес-студії, в деяких з них є басейн, де кожен бажаючий може поплавати абонементом, або в дні, коли зручно. Як у будь-якому курортному місті, розташованому на березі моря, в Одесі є багато відкритих басейнів, деякі з них працюють при готелях, деякі на приватних пляжах.

 «Гранд Марін»

"Гранд Марин" Одесса

Басейн «Гранд Марін» — один із найкращих в Одесі. «Гранд Марін» — 25-метровий басейн. Фішка басейну — басейн наповнений мінеральною водою. Максимальна глибина басейну – 1,8 м.

Адреса: Южносанаторський, 5

Басейн у спортивно-оздоровчому центрі «Аква»

Бассейн в спортивно-оздоровительном центре "Аква" Одесса

У спортивно-оздоровчому центрі «Аква» знаходиться басейн. Тут можна поплавати з 09:00 до 20:00 без вихідних. У басейні можна поплавати на 7 професійних доріжках. Також, якщо ви любите заняття з аква-аеробіки, то тут можна взяти участь у групових заняттях. Тренування проводяться за розкладом. Довжина басейну – 12 метрів, ширина – 6 метрів, а глибина – 1,7 метра. Вода у басейні озонована.

Для того щоб поплавати в басейні, потрібно попередньо записатися. Діти мають заняття з інструктором.

Адреса: вул. Кримська, 56-б

Басейн «Динамо»

Бассейн "Динамо" Одесса

Басейн «Динамо» Одеса — місце, де можна професійно зайнятися плаванням. Тут добре обладнані доріжки. Зручно, що до «Динамо» можна прийти поплавати, не купуючи абонемент, а сплатити за час свого плавання. Басейн має в своєму розпорядженні шість доріжок. Якщо порівняти його з київськими басейнами, то розумієш що одеський нічим не гірший.

Щодня ввечері з 19.00 до 21.00 можна прийти поплавати у 25-метровому басейні.

Адреса: Мукачевський пров., 4-а

Басейн «Гідромет»

Бассейн "Гидромет" Одесса

У басейні Одеси «Гідромет» можна поплавати 45 хвилин. Басейн розрахований на 5 доріжок. Його довжина – 25 метрів. Заняття проводяться за розкладом з понеділка до п’ятниці.

Адреса: вул. Львівська, 15

Басейн «Вишка»

Бассейн "Вышка" Одесса

Басейн вежа відкритий для відвідувачів з 07.00 до 21.00 щодня. Басейн великий. Добре підходить для спортивних тренувань. Тут ви можете поплавати на 50-метрових доріжках. Максимальна глибина басейну – 5,5 метрів, мінімальна – 1,5 метрів.

Адреса: вул. Маловського, 10

Басейн готелю «Чорне море»

Бассейн гостиницы "Черное море" Одесса

У готелі «Чорне Море» знаходиться басейн, де можна поплавати з 07.00 до 15.00 у будні, а у вихідні — щодня. Басейн невеликий. Його довжина – 16 метрів, глибина максимальна – 2,2 метра. Зручно, що можна придбати абонемент або оплатити разове відвідування. Доречі, якщо думаєте, де розважитись після басейну, то ось непогана підбірка закладів.

Адреса: вул. Рішельєвська, 59

Прочитати продовження переліку основних басейнів Одеси можна на сайті Моя Одеса. Там ви знайдете повну інформацію про місто у Чорного моря, а також його історію та сьогодення.