Одеса, Одещина
Рівень завантаження бізнесу становить 70-100% від довоєнних масштабів, але структура виробництва дещо змінилася.
Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Володимир Фролов, директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.
Наростили обсяги виробництва підприємства з виготовлення вершкового масла, йогуртів, сиру, борошна, суміші соків фруктових та овочевих, деяких ковбасних та макаронних виробів, овочів та консервованих фруктів, зазначив посадовець.
Проте знизилися обсяги з виробництва яловичини, свинини, олії, соку яблучного, молочних продуктів, хліба, вин.
«Мережеві та невеличкі магазини, що торгують продовольчими товарами, не припиняли свою діяльність. На повну функціонують ринки та мережеві магазини непродовольчих товарів, магазини непродовольчих товарів у торговельно-розважальних центрах. Непогані результати продемонструвала сфера послуг, яка відновилася і сьогодні фактично функціонує на 100%», – додав Володимир Фролов.
Прокомментируйте