Описание
Заробітна плата (усього): 6700 грн
У тому числі основна: 3414 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
(А) Офіціант їдальні. Готує зал до обслуговування, отримує посуд, прибори, столову білизну. Здійснює попередню сервіровку столів. Отримує страви та напої у буфеті та подає їх.
Обов'язково попередня домовленість про співбесіду.
Контактні телефони фахівців Одеської філіїі ООЦЗ: (048)7055016 (18,23)
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
Робота змінами
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
професійний розвиток
Професійні компетенції (знання, навички):
Спеціальність:офіціант; кухар.
Прокомментируйте